Ловна карабина MOSSBERG Patriot Vortex Scoped Combo, cal. 30-06 SPRG

Категории
Базова цена: 1 270,00 лв.
  • Марка: MOSSBERG
  • Кат. номер: 27935

Модел: Patriot Vortex Scoped Combos
Калибър: .30-06 SPRG
Капацитет: 5 патрона
Цев: 22" / 55.9 cm
Оптика: 3-9х40 mm Vortex Crossfire II Dead-Hold BDC
Обща дължина: 42.75" / 108.6 cm
Дължина между спусъка и задтилъка: 13.75" / 34.9 cm
Стъпка на цевта: 1:10
Покритие на цевта: матирана оксидация
Приклад: синтетичен, черен
Тегло: 7.5 lb / 3.401 kg

 

В сърцето на серията Патриот е доказаният от Мозбърг механично-обработен стоманен болтов затвор, който се зарежда от олекотен полимерен пълнител с капацитет от 4 или 5 заряда (магнум или стандартни калибри респективно). 
55 см цев на Патриот Вортекс Кросфайър е свободно плаваща със стандартен контур, изработена от въглеродна стомана, флутирана и с вдлъбнати корони. Моделът Вортекс Красфайър притежава патентованата система на Мозбърг LBA (Лайтинг Болт Екшън) за регулиране хода на спусъка. 
Вортекс Кросфайър е с добре проектиран приклад с елегантни линии, напомнящи за класическа ловна карабина, както и модерно излъчване благодарение на текстурираното щриховане на ръкохватката и трите повърхности на ложата. Традиционният приклад включва прав горен ръб със заоблени краища и повдигната буза за по-голям комфорт и намален откат. В допълнение към новия дизайн на приклада, и за да се подобри боравенето с карабината, Мозбърг са модернизирали ръкохватката на болта, което осигурява допълнително свободно пространство когато потребителя носи ръкавици. 
Оптиката на Патриот - Vortex Crossfire II е подходяща за лов и стрелба по различни обхвати. Тя е с дълго очно разстояние, бързо фокусиращ окуляр, напълно многослойно покритие на лещите. Изчистена, здрава и напълно просветлена, пълна с гас аргон, за да инхибира вътрешните замъглявания. Изработена е от едно парче самолетен клас анодизиран алуминий, запечатана с О-пръстени за водоустойчивост и устойчивост на прах. Удароустойчива, издържа на отката.

 

Този продукт може да бъде закупен само в търговските обекти!

 

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Продуктът е успешно добавен в количката
1 270,00 лв.
Моля, изберете: