Ловен полуавтомат ATA VENZA, Camo, cal. 12/76, CARBON FIBER

Категории
Базова цена: 1 250,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS
  • Кат. номер: 680036

Модел: VENZA CARBON FIBER
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3" / 76мм
Капацитет: 3 патрона
Цев: 28" / 71см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: синтетика с покритие от карбонови нишки
Тегло: 3.3 кг


Серията VENZA използва новата система за контрол на налягането на газта (известна като GPSC), както и подвижна цев, която осигурява идеалната комбинация от производителност и динамичен външен вид. Тази нова система използва по-големи клапи за пускане на газ, които позволяват на газовете да се освободят по-бързо. Когато изстреля с голямо натоварване патрон цевта се движи назад и същевременно поддава първото движение на болта. Това движение също така отваря газовите клапи, за да изчерпят допълнително налягане на газ от крайните странични клапанни отвори. По този начин шума се намалява и стабилността на пушката се контролира, като се предотвъртява дулното подскачане.
Моделът Venza Synthetic е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.
Venza Synthetic има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен, елегантен приклад и ложа, изработени от висококачествена синтетика с покритие от карбонови нишки. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 смениеми шока.

 

Този продукт може да бъде закупен само в търговските  обекти!

 

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Продуктът е успешно добавен в количката
1 250,00 лв.
Моля, изберете: